Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαλμπουενά: «Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ο αρχηγός μας»

Βαλμπουενά: «Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ο αρχηγός μας»

Μετά το τέλος του ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε το δικό του μήνυμα και προς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τονίζοντας πως εκείνος αποτελεί τον… «αρχηγό» της ομάδας.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη νέα χρονιά. Είχαμε την κυριαρχία και θεωρώ πως ήταν μια δίκαιη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι και ο Ελ Αραμπί είναι ένας σκόρερ. Να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και να μας δίνει πάντα χαρές.

Ζήτησα άδιεα για να συνδυάσω διακοπές και δουλειά. Ήταν άσχημο το να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, λόγω του τραυματισμού μου. Τωρα όμως έχω επιστρέψει και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Έχουμε πάντα υψηλούς στόχους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τους πετύχουμε. Να είμαστε φιλόδοξοι και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε και στο Europa League.

Λυπημένοι για ότι έπαθε ο Ομάρ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι ο αρχηγός μας και όλοι τον έχουμε αγαπήσει. Μια σπάνια περίπτωση ανθρώπου. Τον σκεφτόμαστε και θέλουμε να επιστρέψει υγιής στην δράση.

Εμείς είμαστε η δυσκολότερη ομάδα, ο εαυτός μας. Εμείς μπορούμε να… μπούμε εμπόδιο στην κατάκτηση του τίτλου. Ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο… Ολυμπιακός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις