Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βανέσα Μπράιαντ: Αρνούμαι να πιστέψω πως ο Κόμπι και η Τζίτζι «έφυγαν»

Κόμπι Μπράιαντ

Μια γυναίκα που έχασε τον άνθρωπό της. Κυρίως μια μητέρα που έχασε το παιδί της. Η Βανέσα Μπράιαντ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Κόμπι και η Τζίτζι δεν ζουν. Και δεν διστάζει να πει πόσο οργισμένη είναι.

Με μια νέα, σπαρακτική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, η Βανέσα Μπράιαντ περιγράφει τον εφιάλτη που ζει εδώ και δυο εβδομάδας, από εκείνο το μοιραίο μεσημέρι της 26ης Ιανουαρίου όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη τους Τζίτζι κι άλλοι επτά άνθρωποι συνετρίβη, άγνωστο ακόμα γιατί, στην περιοχή Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια.

Click4more Νέες φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ

Μαζί με ένα μικρό video από προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ της ακαδημίας του Κόμπι Μπράιαντ, όπου έπαιζε και η Τζίτζι, η Βανέασα Μπράιαντ περιγράφει πόσο οργισμένη είναι. Πως δεν μπορεί το μυαλό της να συνειδητοποιήσει την τραγωδία. «Γιατί να μπορώ να ξυπνάω κάθε πρωί ενώ το μωρό μου δεν έχει αυτή τη δυνατότητα;», αναρωτιέται.

Και εύχεται, ο Κόμπι και η Τζίτζι να ήταν εδώ “για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης”. Συγκλονιστικά είναι και τα όσα γράφει για τις τρεις κόρες της. Πόσο τη χρειάζονται και πόσο τυχερή είναι που βρίσκεται ακόμη μαζί τους.

«Δεν ήθελα να αποτυπώσω με λέξεις τα συναισθήματά μου. Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί πως και ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν «φύγει». Δεν μπορώ να το διαχειριστώ και για τους δυο την ίδια στιγμή. Είναι σαν να προσπαθώ να διαχειριστώ πως ο Κόμπι πέθανε, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα γυρίσει ποτέ σε εμένα. Είναι λάθος. Γιατί να μπορώ να ξυπνάω για ακόμα μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή να ζήσει. Και μετά συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εκεί για τις άλλες τρεις κόρες μου. Θυμωμένη που δεν είμαι με τον Κόμπι και τη Τζίτζι αλλά ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Νατάλια, τη Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω πως ό,τι αισθάνομαι είναι λογικό. Είναι μέρος της διαδικασίες πένθους. Απλά ήθελα να το μοιραστώ σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος άλλος που έχει ζήσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου, εύχομαι να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της τρομερής τραγωδίας. Σας παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους», έγραψε η Βανέσα Μπράιαντ.

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/?igshid=1joqq96rx7vdj&fbclid=IwAR07WEuevgnQuv3H-5j5zwU7yYk9fGq7QgY4jh1HBDkHd2FEQXDcn5d2pW4

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις