Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βανέσα Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν έβαλαν τον Κόμπι στο Hall of Fame: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν κι αυτόν»

Βανέσα Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν έβαλαν τον Κόμπι στο Hall of Fame: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν κι αυτόν»
youtube

Έχοντας στο πλάι της τον Μάικλ Τζόρνταν, η Βανέσα Μπράιαντ κατάφερε να συγκινήσει και πάλι τους πάντες, με τον λόγο της για την είσοδο του αδικοχαμένου,Κόμπι, στο Hall Of Fame του μπάσκετ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι και επίσημα μέλος του Hall Of Fame του μπάσκετ, με τη σύζυγο του, Βανέσα να βγάζει έναν συγκινητικό λόγο, έχοντας στο πλάι της το ίνδαλμα του «Black Mamba», τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Ο Κόμπι σε θαύμαζε. Το να είσαι εδώ, σημαίνει πολλά για εμάς” ήταν τα πρώτα λόγια της συγκινημένης Βανέσα Μπράιαντ στον “MJ”, πριν συνεχίσει λέγοντας: “Μακάρι ο άνδρας μου να ήταν εδώ για να λάβει αυτό το βραβείο. Και αυτός και η Τζίτζι άξιζαν να βρίσκονται εδώ για να παρακολουθήσουν την τελετή. Είναι σαν να τον βλέπω να παίρνει το βραβείο και να λέει τα δικά του. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι. Ήταν μοναδικός. Τα στατιστικά του μιλούν από μόνα τους, δεν έκοψε ποτέ δρόμο όταν κάτι αφορούσε το μπάσκετ. Τον θυμάμαι να λέει ότι ο κόσμος έβαλε στην άκρη κάποια χρήματα για να τον δει, ίσως για μία φορά, δεν ήθελε να μένει εκτός αγώνων.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του ήταν πως ήταν ο καλύτερος πατέρας των κοριτσιών του. Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες έμπνευση να γίνουμε καλύτεροι από την προηγούμενη μέρα. Συγχαρητήρια μωρό μου, όλη η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση μου τελικά επιβραβεύτηκαν. Τα κατάφερες, είσαι στο Hall Of Fame. Είσαι ένας πραγματικός πρωταθλητής. Δεν είσαι απλά ένας MVP. Είσαι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Είμαι περήφανη για σένα. Θα σε αγαπάω πάντα. Κόμπε. Μπιν. Μπράιαντ».

Όλοι οι… μεγάλοι ήταν εκεί, από τον Τζούλιους Έρβινγκ μέχρι τον Μάτζικ Τζόνσον κι από τους Ντοκ Ρίβερς, Ντάνι Έιντζ, μέχρι τον Πάου Γκασόλ, τον Χακίμ Ολάζουον, τον Αλόνζο Μούρνινγκ και πολλούς ακόμη θρύλους του αθλήματος.

Τόσο πριν την ομιλία της Βανέσα Μπράιαντ, όσο και μετά το τέλος της, δεν έλειψαν οι ιαχές «Κόμπι, Κόμπι» από τους παρευρισκόμενους στη «Mohegan Sun Arena».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις