Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Βασιλεία Καραχάλιου για ΕΟΕ και Σπύρο Καπράλο: «Δεν ήξερα ότι εισέρχομαι σε απολυταρχικό καθεστώς Βόρειας Κορέας»

Βασιλεία Καραχάλιου για ΕΟΕ και Σπύρο Καπράλο: «Δεν ήξερα ότι εισέρχομαι σε απολυταρχικό καθεστώς Βόρειας Κορέας»
ΦΩΤΟ Intime

Σκληρή γλώσσα από την Βασιλεία Καραχάλιου προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο, με την αθλήτρια να τους κατηγορεί για απολυταρχικό καθεστώς Βόρειας Κορέας.

Ο “πόλεμος” ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει αρχίσει εδώ και καιρό, με την Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας να φθάνει μέχρι την απόφαση να αλλάξει αθλητική υπηκοότητα. Το σχετικό αίτημά της όμως δεν εξετάστηκε καν, επειδή η ίδια δεν μπόρεσε να παραστεί αυτοπροσώπως, γεγονός που φαίνεται ότι την έκανε έξαλλη. Μέσα από μία ανάρτησή της στα social media λοιπόν, η Καραχάλιου έβαλλε κατά της Επιτροπής.

Η ανάρτηση της Καραχάλιου

«Η ΕΟΕ καταστρατηγώντας τα συνταγματικά μου δικαιώματα, απαξίωσε πλήρως τους εκπροσώπους μου (μέσω πληρεξούσιου) και αφού τους άφησε στην αναμονή για περίπου 1,5 ώρα, στην προγραμματισμένη συνάντησή μας, τους έδιωξε, αφού παρέλαβε πρώτα την επιστολή (η οποία ακολουθεί παρακάτω) που έστειλα μέσω αυτών!!!
Συγνώμη που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ νομικό εκπρόσωπο κ. Καπράλο, δεν ήξερα ότι όταν προσέρχομαι στην ΕΟΕ εισέρχομαι σε καθεστώς ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ Β. Κορέας!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις