Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

“Βασιλιάς” μέχρι το 2021! Ανανέωσε με Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο [vid]

“Βασιλιάς” μέχρι το 2021! Ανανέωσε με Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο [vid]

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2021 θα παραμείνει κι επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη συμφωνία των δύο πλευρών να ανακοινώνεται σε συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα το μεσημέρι, παρουσία του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αυτό δεν είναι το τελευταίο συμβόλαιο που υπογράφει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, παρά το γεγονός πως το 2021 θα έχει πατήσει τα 36.

“Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ρεάλ, την πόλη της Μαδρίτης, τους συμπαίκτες μου, όλους όσους με βοήθησαν να φθάσω σε αυτό το σημείο. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Είπα πολλές φορές ότι αυτό είναι το κλαμπ της καρδιάς μου. Είναι μια μοναδική στιγμή για την καριέρα μου. Ανανέωσα γι’ άλλα πέντε χρόνια, αλλά αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα έγραφα ιστορία σε αυτό το κλαμπ”, υποστήριξε ο Ρονάλντο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόσθεσε: “Οι παίκτες που φορούν το έμβλημά μας είναι οι καλύτεροι. Κριστιάνο, γίνεσαι ο διάδοχος των πλέον μυθικών μορφών του συλλόγου. Είσαι το σύμβολο του καλύτερου συλλόγου της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Είσαι ένας θρύλος, είναι ο μεγαλύτερος σκόρερ της Ρεάλ. Είσαι ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής. Είναι δίκαιο να έχει μια τέταρτη Χρυσή Μπάλα μετά από τη φανταστική σου σεζόν σε Ρεάλ κι εθνική Πορτογαλίας. Θα υπάρχει μια μέρα πριν και μετά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο”.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος σε 359 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 371 φορές, βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2009, έχοντας κατακτήσει δύο Champions League, ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης κι ένα παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε