Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

“Βασιλιάς” της Ευρώπης ο Ολυμπιακός! “Έπνιξε” την Πάντοβα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Τα πήρε όλα ο Ολυμπιακός. Τα τρομερά κορίτσια του Χάρη Παυλίδη διέλυσαν την νταμπλούχο Ιταλίας Πάντοβα, επικρατώντας με 10-6 και κατέκτησαν το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όντας με διαφορά η κορυφαία ομάδα της “γηραιάς” ηπείρου.

Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ήταν το μοναδικό τρόπαιο που έλειπε φέτος από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε όσους τίτλους διεκδίκησε σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2015.

Τα “ερυθρόλευκα” κορίτσια είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο, “καθάρισαν” εύκολα τις Ιταλίδες.

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 2-0, 3-3.

Ολυμπιακός: Αβραμίδου 5, Μπιανκόνι 3, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου.

Πάντοβα: Κουεϊρόλο 2, Μπαρζόν, Σαβιόλι, Ρόκο, Μίλο.

O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σουπερ Καπ από τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, δήλωσε: “Για μία ακόμη φορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης χαρίζει στη χώρα μας μία μεγάλη διάκριση, όπως είναι η κατάκτηση του Σουπερ Καπ από την ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην νταμπλούχο Ιταλίας Πάντοβα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές τους και εύχομαι ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε