Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: Ολα γύρω του γυρίζουν! Λήγει το συμβόλαιό του

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό… Δεν υπάρχει κανείς στην ΚΑΕ, αλλά και “ερυθρόλευκος” οπαδός με διαφορετική επιθυμία.

Το συμβόλαιό του λήγει και πλέον αναμένεται η συνάντησή του με τη διοίκηση της ομάδας. Το ραντεβού θα γίνει άμεσα.

“Είναι μέρα χαράς. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα περιμένω να με καλέσει η διοίκηση για να μιλήσουμε όπως κάνουμε πάντα όταν τελειώνει το συμβόλαιό μου. Όλοι ξέρουν τι θέλω. Το θέμα είναι να γίνει ξανά όπως πρέπει και έτσι θα γίνει γιατί έχω μια πολύ καλή σχέση με την ομάδα, με τους προέδρους, με τους φιλάθλους, με τους προπονητές”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που παραμένει στην ομάδα, εξυπακούεται ότι έχει εισηγηθεί την παραμονή του αρχηγού. Οι Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου και Αγραβάνης έχουν συμβόλαιο και θα παραμείνουν αποτελώντας τον ελληνική ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Συμβόλαιο έχει και ο Ματ Λοτζέσκι, ενώ ο Ντάνιελ Χάκετ που έχει υπογράψει για 1+1 με δικαίωμα του Ολυμπιακού στην ανανέωση επίσης θα μείνει.

Βασικός σέντερ της ομάδας θα είναι ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να ενισχυθούν με έναν ξένο ψηλό, καθώς θα αποχωρήσει ο Οθέλο Χάντερ για τη Ρεάλ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε