Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Τόπαλος: Μισή ώρα νωρίτερα η κηδεία του την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Βασίλης Τόπαλος: Μισή ώρα νωρίτερα η κηδεία του την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλης Τόπαλος, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα (2/1), βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

Από τις 16 Δεκεμβρίου του 2022 που σημειώθηκε ο βαρύτατος τραυματισμός του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου, έχει διαταχθεί έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το αιμάτωμα στο κεφάλι του αθλητή.

Ήδη με παρέμβαση του Αρείου Πάγου ζητήθηκε από τον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση απόλυτη προτεραιότητα στην ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ οι ιατροδικαστές προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να καταθέσουν το πλήρης πόρισμα τους με τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του νεαρού αθλητή.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ), η εξόδιος ακολουθία του Βασίλη Τόπαλου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο μισή ώρα νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη, δηλαδή στις 14:00 αντί στις 14:30.

Στη συνέχεια, η οικογένεια, οι φίλοι και ο κόσμος του ελληνικού αθλητισμού θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον 16χρονο πρωταθλητή Ευρώπης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις