Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Τσιάρτας για Χριστόφορο Ζαραλίκο: «Δεν καλέστηκα εγώ στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ και πηγαίνει αυτός σε κάθε ματς»

Βασίλης Τσιάρτας για Χριστόφορο Ζαραλίκο: «Δεν καλέστηκα εγώ στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ και πηγαίνει αυτός σε κάθε ματς»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βρέθηκε στο “στόχαστρο” μετά από μία ατάκα του για τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε την υπόθεση, εμπλέκοντας την ΑΕΚ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε μία ανάρτηση με video που δείχνει τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να σατιρίζει τον ίδιο και να τον καλεί να κόψει το λαιμό του, ζητώντας την αντίδραση των κομμάτων “σε αυτό το λόγο μίσους που υπέστην”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Τσιάρτας δημοσίευσε έτσι την ανάρτηση του υπουργού, κάνοντας με τη σειρά του “επίθεση” στην ΑΕΚ, για το γεγονός ότι ο Ζαραλίκος πηγαίνει στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο ίδιος δεν είχε καλεστεί στα εγκαίνια της OPAP Arena.

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, έγραψε στο twitter τα εξής: «Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός, όμως, είναι ΑΕΚ και μάλιστα αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς και πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες και της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις