Η αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Βάσω Πλευρίτου, αφιέρωσε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στη Μάλτα, με την ομάδα πόλο των γυναικών να κατακτά το Champions League και να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης για τέταρτη φορά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακόμα μία ερυθρόλευκη επιτυχία στην Ευρώπη είχε την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν σταματάει να στηρίζει όλα τα τμήματα από το 2010.
Η Βάσω Πλευρίτου αφιέρωσε, μάλιστα, αυτό το ευρωπαϊκό τρόπαιο στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Είναι πολύ μεγάλη στιγμή για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Καταφέραμε να υλοποιήσουμε και τους τέσσερις στόχους της σεζόν, με κορυφαίο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στη Μάλτα για να μας υποστηρίξει.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για τη διαρκή του στήριξη από το 2010 σε όλα τα τμήματα. Του αφιερώνουμε αυτό το ευρωπαϊκό και ξέρουμε ότι θα βρίσκεται κοντά μας για να μεγαλώνει διαρκώς ο θρύλος.