Site icon NewsIT

Βαθμό ο Παναιτωλικός – Ο Κυριακίδης “μπλόκαρε” τον ΑΟΚ

25.02.2017 | 19:14
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς γκολ και νικητή τελείωσε το δεύτερο χρονικά ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην Κέρκυρα και στον Παναιτωλικό (0-0). Η φάση που σημάδεψε το ματς σημειώθηκε στο 39΄ με τον Κυριακίδη να αποκρούει το πέναλτι του Τουράμ.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού προκάλεσε… νύχτα στη μεγαλύτερη του διάρκεια, αφού τα πολλά λάθη των δυο ομάδων, αλλά και η δυσκολία τους να επιτεθούν, δεν επέτρεψαν να δούμε πολλές φάσεις. Μέχρι το 15′ ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά στη συνέχεια ο ΑΟΚ πίεσε ψηλά και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε από… τύχη! Στο 34′ ο Ρέι έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Σπίνουλα, παραλίγο να κρεμάσει τον Κουτζαβασίλη αλλά τελικά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Κέρκυρας έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0. Ο Τσωκάνης βρήκε πεντακάθαρα την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, σε σέντρα του Γκόμες, αλλά ο Κυριακίδης έπεσε σωστά κι έδιωξε την εκτέλεση του Τουράμ, διατηρώντας το 0-0.

Το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό στην επανάληψη, ενώ οι δυο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν πιο… ουσιαστικές στο παιχνίδι τους. Και πάλι όμως είχαμε λίγες κλασικές ευκαιρίες στις δυο εστίες. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 78′, όταν ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ντουαλά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κουτζαβασίλης έδιωξε με δύσκολη επέμβαση το σουτ του Λόπες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός πίεσε για το τέρμα που θα του έδινε το “διπλό”, είχε κάποια αξιόλογα σουτ, αλλά… μέχρι εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version