Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πίσω από τον Βόλο

ΑΕΚ ΠΑΟΚ
Intime.gr

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ εκκρεμεί το Λαμία – Παναιτωλικός.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της ΑΕΚ (1-1) σκοράροντας στο 89′ του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς (9 β.) βρίσκονται στο -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και τον συμπολίτη τους, Άρη (13 β.). Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ (7 β.) είναι στο -6 από την πρώτη θέση, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο (δεν έχει δώσει το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό).

Να αναφέρουμε ότι οι δυο “δικέφαλοι” βρίσκονται πίσω από τον Βόλο Ν.Π.Σ. των 10 βαθμών. Ίδιους βαθμούς με την ΑΕΚ έχει ο Αστέρας Τρίπολης, που νωρίτερα πέρασε με 3-1 από την έδρα της ΑΕΛ. Με την ήττα αυτή, οι “βυσσινί” βρίσκονται στην προτελευταία θέση, έχοντας μόνο ένα βαθμό.

Στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά το 2-2 στην έδρα του ΟΦΗ. Το “τριφύλλι” είναι 11ο με 2 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί είναι 7οι με 6 βαθμούς.

Η βαθμολογία της Superleague

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις