Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: Μία νίκη από τον τίτλο απέχει ο Ολυμπιακός – Άλμα παραμονής για Παναιτωλικό

Βαθμολογία Superleague: Μία νίκη από τον τίτλο απέχει ο Ολυμπιακός – Άλμα παραμονής για Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός συνέχισε σαν… τρένο την πορεία προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, αφού επικράτησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παναιτωλικός κατάφερε να μείνει όρθιος στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη κάνοντας αποφασιστικό βήμα παραμονής. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague σε Play Off και Play Out.

Ολοκληρώθηκε 3η αγωνιστική των Play Off της Superleague με την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να σημαίνει πως οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ένα βήμα ακόμα προς την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, καθώς με νίκη επί της ΑΕκ τη ερχόμενη εβδόμαδα στέφονται και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας μετά από δύο χρόνια μακρυά από την κορυφή.

Όσον αφορά τα Play Out ο Παναιτωλικός σε ένα ματς με μεγάλη ένταση, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην Ξάνθη διατηρώντας απόσταση δύο βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκονται οι Ακρίτες. Τέλος ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος σε ένα ματς ντέρμπι αναφορικά με την πρωτιά στα Play Out.

Η βαθμολογία στα Play Off της Superleague

Η βαθμολογία στα Play Out της Superleague

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις