Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: Ο Ολυμπιακός έπιασε… κορυφή! 3ος ο ΠΑΟΚ

Βαθμολογία Superleague: Ο Ολυμπιακός έπιασε… κορυφή! 3ος ο ΠΑΟΚ
Intime.gr

Σε μια αγωνιστική που ακυρώθηκαν τρία ματς λόγω κορονοϊού, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πιάσει τον Άρη στην κορυφή της Superleague και ο ΠΑΟΚ να περάσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με γκολ των Αχμέντ Χασάν και Γιώργου Μασούρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός «δραπέτευσε» από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», κερδίζοντας 2-0 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Με το αποτελέσαμε αυτό και με την αναβολή του σημερινού (08.11.2020) Άρης – ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να… πιάσει τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (16 βαθμοί, με δυο ματς λιγότερα και οι δυο ομάδες).

Λίγες ώρες μετά, στο δεύτερο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ πέρασε με μεγάλη δυσκολία από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Το τελικό 2-1 ανέβασε τον «δικέφαλο του Βορρά» στους 15 βαθμούς και στο +2 από την ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι η Ένωση «χρωστάει» δυο ματς (έχει να παίξει στο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό και Στο «Βικελίδης» με τον Άρη), την ώρα που ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει και ντέρμπι στην Τούμπα με τους “ερυθρόλευκους”. Οι 3 από τις 4 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της Superleague έχουν δώσει 6 ματς σε 8 αγωνιστικές,  ο 5ος Βόλος έχει δώσει 7 ματς ενώ ο 7ος Αστέρας Τρίπολης μόλις 6!

Αποτελέσματα και σκόρερ στην 8η αγωνιστική

Σάββατο 7/11

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1

(88′ Χριστοδουλόπουλος)

Κυριακή 8/11

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2

(53′ Χασάν, 80′ Μασούρας)

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 1-3

(63′ Τσιλούλης / 15′ Σβιντέρσκι, 78′ πεν. Σβαμπ, 90 +7′ Αουγκούστο)

* Αναβλήθηκαν τα Άρης – ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης – Βόλος και ΑΕΛ – Λαμία.

Βαθμολογία

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις