Πέμπτη, 16 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βαθμολογία Superleague: Ο Παναθηναϊκός πλησίασε την ΑΕΚ! Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Άρη

Βαθμολογία Superleague: Ο Παναθηναϊκός πλησίασε την ΑΕΚ! Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Άρη
Intime.gr

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague μετά από την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, αλλά και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

 

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο αθηναϊκό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Superleague.

 

Με το «τρίποντο» αυτό, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ. Στο -6 η Ένωση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (οι δυο τους θα αναμετρηθούν στα μέσα της άλλης εβδομάδας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση).

 

Πέμπτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ, που –με κορυφαίο τον Τζόλη- νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague (στο +1 από τον τρίτο Άρη).

 

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής (6/12) ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με 2-0 από την έδρα του ΟΦΗ, παίρνοντας έτσι το 2ο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 της Λαμίας και πήρε το πρώτο του φετινό εντός έδρας «τρίποντο».

 

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Superleague πέφτει τη Δευτέρα (07/12) στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΛ.

 

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις