Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Βαθμολογία Euroleague: Στην 8η θέση με παρέα άλλες… τρεις ο Ολυμπιακός!

Βαθμολογία Euroleague: Στην 8η θέση με παρέα άλλες… τρεις ο Ολυμπιακός!

“Χαμος” επικρατεί στη βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της 25ης αγωνιστικής. Η “μάχη” για την 8η θέση που οδηγεί στα play offs έχει τέσσερις μνηστήρες με τον Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα σε αυτούς, μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν.

Η καταιγιστική εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, που συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, ήταν το αποτέλεσμα που τράβηξε τα βλέμματα από τις σημερινές (20/2) αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Με αυτή τη νίκη η “βασίλισσα” εδραιώθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα “έμπλεξε” τη Φενέρμπαχτσε σε μία τετραπλή (!) ισοβαθμία, η οποία αφορά την 8η -και τελευταία- θέση που οδηγεί στα play offs.

Εκεί βρίσκεται μαζί με τους Τούρκους και ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν, ενώ στο “μπλέξιμο” προστέθηκε και η Αρμάνι Μιλάνο, που ηττήθηκε από την Χίμκι στην Ιταλία, με τους Ρώσους να αποτελούν την τέταρτη ομάδα αυτής της ισοβαθμίας, όπου έκαστη ομάδα έχει ρεκόρ 11-14. Βαθμολογική άνοδος υπήρξε και για την Ζαλγκίρις που επικράτησε εκτός έδρας της Μπασκόνια, συνεχίζοντας την αντεπίθεσή της για την 8η θέση.

Η βαθμολογία της Euroleague

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Άλμπα Βερολίνου 81-83

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 77-68

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 65-94

Αρμάνι Μιλάνο – Χίμκι 69-78

Μπασκόνια – Ζάλγκιρις Κάουνας 60-74

21/2

Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:00

Μπάγερν Μονάχου – Αναντολού Εφές 21:30

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 21:30

Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 22:00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις