Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βέλγιο – Ελλάδα: Παράπονα του Κουρτουά για τη διαιτησία

Βέλγιο – Ελλάδα: Παράπονα του Κουρτουά για τη διαιτησία

Η Ελλάδα έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό από τις Βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Η εθνική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο “Κινγκ Μποντουέν” απέναντι στο Βέλγιο, παρότι τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών του Ταχτσίδη και του Τζαβέλλα.

Οι Βέλγοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τερματοφύλακα των “κόκκινων διαβόλων”, Τιμπό Κουρτουά: “Ηταν πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τους Έλληνες. Πρόκειται για μία ομάδα που αμύνεται και μας δυσκόλεψε. Η κυκλοφορία μας στη μπάλα ήταν αργή. Επίσης ο διαιτητής σφύριζε την παραμικρή επαφή και ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό. Μας έλειπαν παίκτες όπως ο Αζάρ κι ο Ντε Μπρόινε που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ευτυχώς καταφέραμε να σώσουμε το βαθμό στο τέλος, με ένα υπέροχο γκολ του Λουκάκου”, τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας της Τσέλσι.

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε από την πλευρά του ο Ρομέλου Λουκάκου: “Είμαι απογοητευμένος. Στην έδρα μας θα πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε και δεν νικήσαμε. Πιστεύω ότι είχαμε μία ομάδα με αρκετό ταλέντο για να κάνει τη διαφορά σε όλους τους αγώνες. Σήμερα νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός. Νομίζω ότι οι κόκκινες κάρτες μας βοήθησαν λίγο. Αν είχαν μείνει με έντεκα, θα ήταν πιο δύσκολα για μας”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε