Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βέλγιο – Ελλάδα: “Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κώστας Μανωλάς δεν μπόρεσε να μην παραδεχθεί ότι το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα του 8ου προκριματικού ομίλου, αλλά η Εθνική δεν καταθέτει τα… όπλα έτσι εύκολα.

Είναι σίγουρος για το πάθος της ελληνικής ομάδας και τόνισε: “Δεν θα μπούμε στο γήπεδο σαν να έχουμε χάσει το παιχνίδι. Είμαστε ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και αύριο θα το αποδείξουμε”.

Οι  δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου:

“Το Βέλγιο έχει σημαντικές απουσίες, αλλά έχει ένα ρόστερ με τους καλύτερος παίκτες στην Ευρώπη και αν λείπει ο Αζάρ, έχει παίκτες να τον καλύψουν. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Για την σπουδαιότητα του αγώνα: “Είναι ένα σημαντικό ματς, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Το Βέλγιο είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά δεν θα μπούμε στο γήπεδο σαν να έχουμε χάσει το παιχνίδι. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Όταν αγωνίζεται κάποιος κόντρα σε τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές το κίνητρο είναι υψηλό. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι ανήκουμε και εμείς στην ελίτ. Είμαστε ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και αύριο θα το αποδείξουμε”.

Για τον Λουκάκου: “Έχω παίξει στο παρελθόν εναντίον του. Ξέρουμε το ταλέντο του, είναι μεγάλος παίκτης αλλά και εγώ και ο Σωκράτης είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα θα τον δούμε στο βίντεο και θα προετοιμαστούμε για αύριο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε