Είναι φανερό πως θέλει ακόμα πολύ δουλειά, ωστόσο ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Κράσνονταρ.
Σε αυτό βοήθησε σημαντικά η παρουσία του Κασάμι στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μίτσελ δοκίμασε δίπλα στον Ελβετό τον Σιόβα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακός δοκίμασε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και είδε την ομάδα του να παίρνει το προβάδισμα στο 41ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ του Κασάμι ο Αυλωνίτης με προβολή πέτυχε το πρώτο “ερυθρόλευκο” γκολ της σεζόν.
Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις, ωστόσο σε μία από αυτές η Ντιναμό Κιέβου πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 55΄ο Γιαρμολένκο έκανε την σέντρα και ο Μποκανί με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.
Η ενδεκάδα που ξεκίνησε το ματς ο Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Λυκογιάννης, Σιόβας, Κασάμι, Φουστέρ, Ντοσεβί, Βέργος, Διαμαντάκος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης (69′), Σαβιόλα (46′), Γκαζαριάν (46′), Αμπιντάλ (46′), Βούρος (46′), Σαλίνο (46′), Παπάζογλου (46′), Κολοβός (46′), Μπουχαλάκης (46′), Γιαταμπαρέ (46′), Μπονγκ (46′).
Δίνει “μάχη” με άλλες τρεις ομάδες για Κρίκιτς ο Ολυμπιακός
Βλέπει Μπόγιαν ο Ολυμπιακός, στο αεροπλάνο ο Πουλίδο
Στα… ρηχά! Ήττα στο πρώτο φιλικό για Ολυμπιακό