Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βέροια – ΑΕΚ: Να βάλει τέλος στη… μουρμούρα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μόνο τη νίκη θέλει η ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, η οποία ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Superleague (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1)

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Βέροια και δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών, αφού ήδη η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι στους οκτώ βαθμούς, ενώ την έχουν προσπεράσει Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.
Βέβαια, ένα τρίποντο στην έδρα της «Βασίλισσας του Βορρά» θα βοηθήσει και την ψυχολογία της ομάδας, που είναι… πληγωμένη μετά την ήττα στην Τούμπα, ενώ θα βάλει στην άκρη και τη «μουρμούρα» που υπάρχει για τον Τραϊανό Δέλλα ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί με Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό.
Να τονίσουμε πως ο “δικέφαλος” θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη Superleague από τις 10 Φεβρουαρίου του 2013, όταν και είχε περάσει με 1-0 από την Κέρκυρα. Στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων» θα βρίσκονται και περίπου 1.000 φίλοι τους. Άξιο αναφοράς, η διαφαινόμενη επιστροφή του Μάνταλου σε αρχικό σχήμα για την ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε