Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βεζένκοφ μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Έπαιξαν άμυνα ένας πάνω μου σε όλο το γήπεδο»

Βεζένκοφ μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Έπαιξαν άμυνα ένας πάνω μου σε όλο το γήπεδο»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 73-70 τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-0 στους τελικούς της Basket League, με τον Σάσα Βεζένκοφ να επισημαίνει την άμυνα του “τριφυλλιού” πάνω του.

Ο Βεζένκοφ ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το τέλος του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

«Δεν παίζει ρόλο η προϊστορία, απολύτως τίποτα. Πήγαμε στο +12 με συγκέντρωση, δεν μπορέσαμε να πάμε στους 20 πόντους. Αυτό είναι το κακό μας σημείο. Εκεί πρέπει να έχουμε το καθαρό μυαλό, το έχουμε πάθει σε πολλά παιχνίδια, όπως με τη Φενέρ. Αξιόλογος ο Παναθηναϊκός, δεν τα παρατάει, παλεύει όλα τα παιχνίδια, κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο.

O Παναθηναϊκός παίζει την άμυνα που παίζει η Φενέρ: ένας πάνω μου, παντού σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να βρω περισσότερους χώρους και σε πιο πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου. Είμαστε στο 1-0, να δούμε τι κάναμε λάθος στην άμυνα. Ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ δύσκολα, πρέπει να πάμε πιο συγκεντρωμένοι εκεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις