Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βεζένκοφ: «Οι Kings με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν»

Βεζένκοφ: «Οι Kings με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του παραδέχτηκε το ενδιαφέρον των Sacramento Kings για την περίπτωση του,με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να αναφέρει πως είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους.

Ο Βεζένκοφ ο οποίος αναδείχτηκε MVP της φετινής Euroleague σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «basketnews.lt», αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο υπογραμμίζοντας πως αυτή την στιγμή το μυαλό του είναι στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Βουλγαρίας.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

«Ήξερα ότι οι Κινγκς ενδιαφέρονταν για μένα, καθώς με παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά, πλέον είμαι χαρούμενος που τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Οι Κινγκς με παρακολουθούν και θέλουν να με δουν»

 

«Το πιο σημαντικό για μένα, για την ομάδα που έχει τα δικαιώματά μου, είναι ότι ενδιαφέρεται για μένα, γεγονός που μου δίνει ευκαιρίες. Αλλά, δεν μου αρέσει να ονειροπολώ. Θα ήθελα να απαντήσω όταν κάτι συμβεί, αλλά είμαι ρεαλιστής. Θα το σκεφτώ όταν θα γίνει πραγματικότητα. Είμαστε σε επικοινωνία. Δεν ξέρω εάν θα προχωρήσει η περίπτωση. Εάν φτάσουμε σε κάποια συμφωνία, τότε θα μπορώ να πω περισσότερα. Τώρα, σκέφτομαι μόνο την εθνική Βουλγαρίας, τον Ολυμπιακό και ό,τι άλλο συμβαίνει στη ζωή μου».
Για την ατομική του βελτίωση: «Πρώτα απ’ όλα είχα πολύ χρόνο να δουλέψω τα καλοκαίρια, περίπου τέσσερις μήνες. Τον πρώτο χρόνο ήταν λόγω κορωνοϊού και τον δεύτερο γιατί ο Ολυμπιακός δεν συμμετείχε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχα πολύ καιρό για να προπονηθώ και να βελτιωθώ. Επίσης, είναι η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι προπονητές και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει συμβάλει σ’ αυτό. Η σεζόν φέτος ήταν επιτυχημένη λόγω της φιλοσοφίας που είχε φέτος η ομάδα. Εγώ προσπάθησα στο 100% να αποδώσω στον ρόλο που μου ανέθεσε ο προπονητής και η ομάδα. Ήταν μία επιτυχημένη σεζόν και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».


Για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν: «Το πιο σημαντικό είναι πως ο κορμός της ομάδας θα είναι σχεδόν ο ίδιος, αφού πολλοί παίκτες θα παραμείνουν από την περσινή σεζόν. Εάν οι προπονητές και η ομάδα κρίνουν ότι χρειαζόμαστε κάπου ενίσχυση, θα το κάνουν. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα, αλλά οι νέοι παίκτες μπορούν να την ανεβάσουν ακόμη περισσότερο. Οι πιο σημαντικές προσθήκες των τελευταίων ετών ήταν οι Μουσταφά Φαλ, Τόμας Γουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι οποίοι βοήθησαν πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Το αξίζουμε. Το πιο δύσκολο δεν είναι να φτάνεις ψηλά, αλλά να παραμένεις εκεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, ώστε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα την επόμενη σεζόν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις