Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βεζένκοβ: «Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Α1 του χρόνου»

Βεζένκοβ: «Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Α1 του χρόνου»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ κι ο πατέρας του φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης της ομάδας του Πειραιά τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Α1, ενώ από την πλευρά του, ο πατέρας του Βεζένκοφ δήλωσε ότι οι συζητήσεις μεταξύ του γιου του και των ανθρώπων του Ολυμπιακού για επέκταση της συνεργασίας τους θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. 

«Ο Σάσα έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με τον Ολυμπιακό. Νιώθει υπέροχα και αυτό το δείχνει. Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο μάνατζέρ του μου είπε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την επέκταση της συνεργασίας τους. Είναι ακόμη νωρίς, καθώς έχει συμβόλαιο, αλλά από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση. Αλλά, είναι τιμή και προνόμιο για εκείνον να είναι συμπαίκτης με τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και τα άλλα παιδιά», δήλωσε αρχικά ο Σάσο Βεζένκοβ στο «kodsport.bg» και αναφορικά με τη φετινή σεζόν:

«Υπάρχει πίκρα που δεν κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα. Αυτός ήταν ο στόχος και όταν μία ομάδα δεν πετυχαίνει τους στόχους της, τότε τα ατομικά δεν σε ενδιαφέρουν. Υπήρξε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός έκανε επτά σερί ήττες. Επηρεάστηκαν από τον κορωνοϊό, αλλά είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με φέτος».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα, ο Σάσα Βεζένκοβ είπε: «Αυτό έχει συζητηθεί από το 2019. Οι πρόεδροι το αποφάσισαν αυτό και οι φίλαθλοι το στήριξαν. Εμείς είμαστε παίκτες και κάνουμε τη δουλειά μας. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Σίγουρα, όλοι θέλουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Έχουν συνηθίσει τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για πέντε ή επτά φορές τον χρόνο, αλλά τώρα είναι μόνο δύο φορές στην Ευρωλίγκα. Θα ήταν πιο ενδιαφέρον για τους οπαδούς. Από την άλλη, έχουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμάσουμε ένα ματς, αλλά σίγουρα ένας παίκτης απολαμβάνει να παίζει συνεχώς. Ωστόσο, πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει. Γνώμη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα, αλλά θα δούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις