Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βγάλτε τον Μέσι έξω γιατί θα τον σκοτώσουμε”

“Βγάλτε τον Μέσι έξω γιατί θα τον σκοτώσουμε”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο ξάδερφος του Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία, από τότε που ο νυν σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα έκανε… πλάκα στους αντιπάλους του στους δρόμους του Ροζάριο.

Ο Μάξι Μπιανκούτσι είναι ξάδελφος του Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στο Ροζάριο της Αργεντινής. Μιλώντας στην αργεντίνικη εφημερίδα “Ole” ο Μπιανκούτσι αποκάλυψε πως ο Μέσι εκνεύριζε τους αντιπάλους του, οι οποίοι ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία, και δεν ανέχονταν ένας πιτσιρικάς να τους εκθέτει έτσι στα ματς που έπαιζαν στο δρόμο, απειλώντας να τον χτυπήσουν σοβαρά.

“Στη γειτονιά ο Μέσι έπαιζε μαζί μας. Ήμασταν μεγαλύτεροι από εκείνον και μας έλεγαν: Τρελοί, βγάλτε τον έξω, επειδή πρόκειται να τον… σκοτώσουμε”. Ήθελαν να τον χτυπήσουν, αλλά εκείνος δεν έδινε σημασία και συνέχιζε.

Όταν ήταν οκτώ ή εννέα ετών, σηκωνόμουν νωρίς τα Σάββατα για να τον βλέπω να παίζει και έκανε τρομερά πράγματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε ο ξάδερφος του Μέσι και πορσέθεσε:

“Έχει μεγάλη αγάπη για την Αργεντινή, ο κόσμος ποτέ δεν το κατάλαβε αυτό. Αν δεν ήμασταν μια χώρα με αβεβαιότητα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έπαιζε στην Αργεντινή. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να επηρεάσει την επιστροφή του.

Είναι το όνειρό μου είναι να τον δω να παίζει και πάλι για την Νιούελς, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο, φανταστείτε ότι ο Μέσι θα παίζει Clasico και τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο. H πόλη είναι κόλαση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις