Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Για το δεύτερο “διπλό” κόντρα σε “πληγωμένο” αντίπαλο

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Για το δεύτερο “διπλό” κόντρα σε “πληγωμένο” αντίπαλο
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιλερμπάν, για την τρίτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague (21:45 / NewsIt.gr / Novasports1HD) και θέλει να… βγάλει αντίδραση, μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό.

Ξεκινά η πρώτη “διαβολοβδομάδα” της σεζόν στην Euroleague, στη… σκιά της αναβολής του Μπασκόνια – Ζενίτ, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την “πληγωμένη” -από τον κορονοϊό– Βιλερμπάν (21:45 / Newsit.gr / Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Λιόν χωρίς τους τραυματίες Λευτέρη Μποχωρίδη και Πιέρ Τζάκσον. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Βόβορας περιμένει από τους Σάικς και Σαντ-Ρόος να… τραβήξουν κουπί, στον τομέα της οργάνωσης του παιχνιδιού για το “τριφύλλι” Θυμίζουμε ότι για τους “πράσινους” ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση στην έδρα της Μπαρτσελόνα (15/10).

Η Βιλερμπάν βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού μετρά πέντε παίκτες θετικούς στον κορονοϊό, όπως και τον προπονητή της Τι Τζέι Πάρκερ και τον βοηθό του.

Σύμφωνα με το ειδικό πρωτόκολλο της Euroleague για την πανδημία του κορονοϊού, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, εφόσον η Βιλερμπάν μπορεί να παρατάξει οκτώ παίκτες. Η γαλλική ομάδα έχει δηλωμένο ρόστερ 15 παικτών στη Euroleague και επομένως δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα.

Σε περίπτωση που μία ομάδα δεν είναι σε θέση να δηλώσει οκτώ παίκτες, τότε η αντίπαλος αναδεικνύεται νικήτρια άνευ αγώνα, με σκορ 20-0, κάτι που θα ισχύσει στους δυο αγώνες της Ζενίτ για την πρώτη “διαβολοβδομάδα” της φετινής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των 3ης αγωνιστικής στη Euroleague

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου

Βιλερμπάν (Γαλλία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 21:45

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)

Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Μπασκόνια (Ισπανία)-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία) (αναβολή)

Βαλένθια (Ισπανία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 21:00

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Κίμκι (Ρωσία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις