Site icon NewsIT

Βινίσιους: «Η La Liga κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι, αλλά σήμερα ανήκει σε ρατσιστές»

22.05.2023 | 09:24
Βινίσιους: «Η La Liga κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι, αλλά σήμερα ανήκει σε ρατσιστές»

Soccer Football - LaLiga - Valencia v Real Madrid - Mestalla, Valencia, Spain - May 21, 2023 Real Madrid's Vinicius Junior reacts as Valencia's Javi Guerra attempts to talk to him REUTERS/Pablo Morano

Ο Βινίσιους Τζούνιορ δέχθηκε ακόμα μία ρατσιστική επίθεση τη φετινή σεζόν στην Ισπανία και με σχόλιο του τόνισε πως η La Liga ανήκει σε ρατσιστές. “ανοικτό” το ενδεχόμενο φυγής του από τους “μερένγκες”.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), οι οπαδοί των «νυχτερίδων» επιτέθηκαν στον Βινίσιους με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ -εμφανώς εκνευρισμένος- θέλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, αλλά τελικά ολοκλήρωσε το ματς.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του ματς στο «Μεστάγια», ο Βινίσιους ξέσπασε μέσω των social media για τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε, βάζοντάς τα ανοικτά, τόσο με τη La Liga και την ισπανική Ομοσπονδία, όσο και με την ίδια τη χώρα.

Από τα λόγια του, ο Βινίσιους φαίνεται πως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και της αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το σχόλιο του Βινίσιους Τζούνιορ:

«Δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη.

Ο ρατσισμός είναι φυσιολογικός στη La Liga. Ο ανταγωνισμός το θεωρεί φυσιολογικό, το κάνει και η Ομοσπονδία και οι αντίπαλοι το ενθαρρύνουν. Λυπάμαι πολύ. Το πρωτάθλημα που κάποτε ανήκε σε Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Κριστιάνο και Μέσι σήμερα ανήκει σε ρατσιστές.

Ένα όμορφο έθνος που με καλωσόρισε και που αγαπώ, αλλά που συμφώνησε να εξάγει την εικόνα μιας ρατσιστικής χώρας στον κόσμο. Λυπάμαι για τους Ισπανούς που δεν συμφωνούν, αλλά σήμερα, στη Βραζιλία, η Ισπανία είναι γνωστή ως χώρα ρατσιστών. Και δυστυχώς, για όλα όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα, δεν έχω άμυνα. Είμαι όμως δυνατός και θα πάω μέχρι τέλους κόντρα στους ρατσιστές. Έστω και μακριά από εδώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version