Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στο “Πανθεσσαλικό”

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στο “Πανθεσσαλικό”

-Αποκλειστικές εικόνες από τα θλιβερά επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου προβλήθηκαν στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο “Ε”
-Οπαδός του ΠΑΟΚ φαίνεται να μαχαιρώνει οπαδό της ΑΕΚ
-Στο βίντεο φαίνονται οι οπαδοί, ενώ μονομαχούν ανελέητα στην πεζογέφυρα του “Πανθεσσαλικού”
-Από την αρχή υπήρχαν μαρτυρίες για οπαδούς με μαχαίρια και από τους δημοσιογράφους που έβλεπαν από μακριά τα επεισόδια παρατηρώντας τις κινήσεις των ανεκδιήγητων που μετρούσαν τις δυνάμεις τους

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έδωσαν ρεσιτάλ καφρίλας και επικινδυνότητας στον τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Από τύχη όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News δεν θρηνήσαμε θύματα.

Οπαδός του ΠΑΟΚ με καλυμμένο το πρόσωπό του κρατάει μαχαίρι στο δεξί του χέρι και τραυματίζει οπαδό της Ενωσης, ο οποίος έπεσε κάτω και δέχθηκε νέα χτυπήματα με κλωτσιές και κάθισμα που πέταξαν. 

 

Στο μεταξύ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου βρήκαν σε οικόπεδο με ψηλά χόρτα στην οδό 54ου Συντάγματος στον Βόλο τέσσερα φτυάρια, ένα τσεκούρι, ένα κασμά, 10 στειλιάρια και δύο μεταλλικούς σωλήνες.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και εκτιμάται ότι τα έκρυψαν εκεί οπαδοί της ΑΕΚ που έκαναν την Παρασκευή το βράδυ πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου.

Στυλιάρια φαίνονται και στο βίντεο ντοκουμέντο… Ματωμένα και σκισμένα παντελόνια βρέθηκαν πεταμένα στο γήπεδο που έγινε ρημαδιό από την επέλαση των βαρβάρων.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε