Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βλάχος για το Ελλάδα – Ιταλία: «Στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι οι Ιταλοί»

Βλάχος για το Ελλάδα – Ιταλία: «Στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι οι Ιταλοί»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις μετά τον αγώνα ΕλλάδαΙταλία, στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Έλληνες διεθνείς, σημειώνοντας ότι ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε ότι οι Έλληνες διεθνείς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους Ιταλούς, προσθέτοντας ότι την Κυριακή θα παλέψουν για το χάλκινο μετάλλιο σαν κανονικό τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος: Για το ματς: “Ναι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά επανήλθαμε. Είχαμε καλές άμυνες. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στον παίκτη παραπάνω. Είχαμε κάποιες επιλογές που έπρεπε να γίνουν, αλλά δεν είχαμε καλά σουτ σε τρεις περιπτώσεις στο τέλος.

Είχαμε μια αδράνεια στο τέλος. Βγάλαμε μια καλή άμυνα, ήρθαμε σε ισορροπία, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ που έκανε τη διαφορά. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Δεν είναι εύκολος ένας ημιτελικός απέναντι στην Ιταλία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα τα καταφέρναμε. Διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την ισοφάριση για να έχουμε πιθανότητες στα πέναλτι αλλά η Ιταλία σήμερα ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες”.

Για τις αποβολές και το στοιχείο που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο: “Αυτό ήταν το σημείο. Οι αποβολές. Δίνουν τη σολομώντεια λύση. Τόσο εμείς όσο και εκείνοι δεν πήγαμε καλά στο κομμάτι του παραπάνω, εκείνοι όμως πέτυχαν 2-3 τέρματα περισσότερα. Έτσι είναι τα παιχνίδια που κρίνουν ένα μετάλλιο, κρίνονται στις λεπτομέρειες”.

Για τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου: “Έτσι και αλλιώς το μεθαυριανό παιχνίδι θα ήταν τελικός. Θα πάμε σαν να παίζουμε σε τελικό. Πάμε για το καλύτερο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις