Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βόιτσεχ Σέζνι για την αδιαθεσία του στο Γιουβέντους – Σπόρτινγκ: «Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και φοβήθηκα»

Βόιτσεχ Σέζνι για την αδιαθεσία του στο Γιουβέντους – Σπόρτινγκ: «Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και φοβήθηκα»
Reuters

Ο Βόιτσεχ Σέζνι τρόμαξε τους πάντες, με την αποχώρησή του από το Γιουβέντους – Σπόρτινγκ (1-0) στα προημιτελικά του Europa League, αλλά σε δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός, περιγράφοντας το τι του συνέβη.

Ο Βόιτσεχ Σέζνι αποχώρησε στο 43′ της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ενώ τρόμαξε τους πάντες, όταν εμφανίστηκε να πιάνει και το στήθος του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθησυχαστικά, όμως το ιατρικό επιτελείο της «βέκια σινιόρα» θα τον υποβάλλει σε νέες εξετάσεις, για να δει τι προκάλεσε αυτή τη δυσφορία στον έμπειρο τερματοφύλακα.

“Είμαι εντάξει, ανησυχούσα λίγο αλλά κάναμε όλα τα τεστ και όλα είναι εντάξει. Φοβήθηκα, δεν μου είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν, δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και πραγματικά ανησύχησα”, τόνισε αρχικά ο Πολωνός διεθνής τερματοφύλακας, για να επαινέσει στην συνέχεια τον Ματία Περίν, ο οποίος τον αντικατέστησε επάξια.

“Η αλήθεια είναι πως είδα τον Ματία σε φοβερή φόρμα στην προπόνηση. Ένιωθα κουρασμένος και ήξερα πως θα έκανε μία σπουδαία διπλή επέμβαση στο 94ο λεπτό.

Του έδωσα συγχαρητήρια, είναι παιδί με χρυσή καρδιά, τα πηγαίνουμε καλά μεταξύ μας. Είναι κρίμα που δεν μπήκε και ο Κάρλο Πινσόλιο (σ.σ. ο τρίτος κίπερ της Γιουβέντους), θα είχε χατ-τρικ σπουδαίων επεμβάσεων. Ο Ματία είναι καλύτερος στην ομιλία, εγώ είμαι απλά ομορφότερος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις