Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βόλος – ΑΕΚ: Οι επιλογές του Χιμένεθ για τη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας

Βόλος – ΑΕΚ: Οι επιλογές του Χιμένεθ για τη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά η Ένωση έχει ήδη πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση, μετά το 4-2 στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Πριν από την έναρξή της τελέστηκε αγιασμός στα Σπάτα, παρουσία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο ΝΠΣ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις