Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βόλος: Αγωγή κατά Ευαγγέλου και Περράκη για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Βόλος: Αγωγή κατά Ευαγγέλου και Περράκη για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
Eurokinissi

Το… πηγαίνει στα άκρα ο ΝΠΣ Βόλος, καταθέτοντας αγωγή εναντίον των δύο διαιτητών, που είχαν βρεθεί στον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας της Μαγνησίας, στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Μαγνησίας, ο ΝΠΣ Βόλος κατέθεσε αγωγή στους διαιτητές, Ευαγγέλου και Περράη, με αφορμή τη διαιτησία τους στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (1-0) θεωρώντας ότι με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα εις βάρος της ομάδας της Βαγνησίας.

Η αγωγή αυτή έρχεται ως συνέχεια στη μήνυση που κατέθεσε η ΠΑΕ στους δύο διαιτητές. “Πως το είδαμε όλοι και δεν το είδαν αυτοί; Ευαγγέλου και Περράκης στην άκρη, να έρθουν νέοι χωρίς εξαρτήσεις. Σύσσωμοι όλοι στην Τούμπα έλεγαν κανονικό γκολ είναι δήμαρχε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Φάνηκε να υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, φαίνεται να υπάρχει συντονισμός και να είναι μιλημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται ξένοι διαιτητές”, είχε δηλώσει σχετικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος.

Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του Βόλου απέστειλε εξώδικο στην ΚΕΔ όπου ζητά να μην οριστούν οι Ευαγγέλου και Περράκης σε αγώνες της ομάδας, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις