Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος – Άρης 0-2: Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Βόλος – Άρης 0-2: Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 2-0 στην έδρα του Βόλου, με τους Θεσσαλονικείς να ανεβαίνουν στην 5η θέση της Super League. Λορέν Μορόν με πέναλτι και Νταρίντα πέτυχαν τα γκολ της νίκης για το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Βόλο να είναι ελαφρώς καλύτερος στο γήπεδο, με το παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερο ρυθμό και ευκαιρίες.

Στο 32ο λεπτό έπειτα από γέμισμα του Ρούμπεν Πάρδο, η μπάλα έφτασε στον Μπράμπετς, ο οποίος με αρκετή δόση τύχης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιβάν Κόστιτς.

Ωστόσο, έπειτα από εξέταση στο VAR, ο Σταύρος Τσιμεντερίδης ακύρωσε το γκολ καθώς ο Τσέχος αμυντικός χρησιμοποίησε το χέρι του στην αρχή της φάσης. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.

Η ομάδα του Μπράτσου μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, παρόλα αυτά ο Άρης ήταν αυτός που έκανε το 1-0. Συγκεκριμένα σε μια φάση διαρκείας ο Μπράμπετς ανατράπηκε στην περιοχή του Βόλου από τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο, με τον Τσιμεντερίδη να εξετάζει την φάση στο VAR και στη συνέχεια να καταλογίζει το πέναλτι.

Ο Λορέν Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 στο 60ο λεπτό.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει με τους παίκτες των γηπεδούχων να παίζουν πιο ανοικτά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης να βρει κενούς χώρους στην άμυνα των Θεσσαλών και με τον Νταρίντα να κάνει το 2-0.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ μετά από όμορφη ενέργεια πάσαρε στον Τσέχο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Άρης διαχειρίστηκε χωρίς πρόβλημα το υπέρ του προβάδισμα και έφτασε στη νίκη, η οποία ήταν η πρώτη του μακριά από το «Χαριλάου» στη φετινή Super League.

Παράλληλα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έφτασαν του 17 βαθμούς και ανέβηκαν στην 5η θέση της Super League. Από την πλευρά του ο Βόλος παρέμεινε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με έξι πόντους, όσους έχει και ο Παναιτωλικός.

Οι συνθέσεις

Βόλος(Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72’ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72’ Ενγκίν), Μπερτόλιο (48’ Κόμπα), Κορνέτ (46’ Αλχο), Ντέλετιτς, Γκαρσία.

Άρης(Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φατόρε, Φερράρι, Πάρδο (81’ Εμβοντό), Νταρίντα (90’+2’ Ζαμόρα), Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ (81’ Κάρλσον), Μοντόγια, Παναγίδης (64’ Μενέντες), Μορόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις