Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλος – Άρης: Γλίτωσαν νέο σοκ οι “κίτρινοι”!

Βόλος – Άρης: Γλίτωσαν νέο σοκ οι “κίτρινοι”!
ΦΩΤΟ intime

Χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοσή του, ο Άρης επικράτησε με 1-0 επί του Βόλου στη δεύτερη αγωνιστική της Superleague και “κέρδισε” χρόνο κι ηρεμία, μετά το σοκαριστικό αποκλεισμό του από την Ευρώπη. Ακυρώθηκε γκολ για τους Βολιώτες στο 90′.

Ο Άρης αγωνίστηκε στο Πανθεσσαλικό με υπηρεσιακό προπονητή τον Τερζή, μετά την απόλυση του Μίκαελ Ένινγκ, αλλά κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη του στην Ελλάδα, χάρη σε ένα γκολ με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Βόλος είχε την υπεροχή από την αρχή του αγώνα (66% κατοχή στο πρώτο μέρος), αλλά ο Πορτογάλος εξτρέμ με τρομερή ενέργεια κέρδισε πέναλτι στο 16′ και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα, για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι “πίεσαν” στη συνέχεια για την ισοφάριση, αλλά οι “κίτρινοι” ήταν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις κι έχασαν ευκαιρίες με τον Σάσα και τον Μάνο για ένα δεύτερο γκολ. Αντίθετα ο Βόλος είχα “ανούσια” υπεροχή και δεν “απείλησε” ουσιαστικά την εστία του Κουέστα, πλην μιας φάσης στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Ο Τέκιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά το γκολ δεν μέτρησε τελικά, καθώς η μπάλα είχε περάσει για χιλιοστά άουτ, την ώρα της σέντρας του Μαρτίνες. Το 1-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον Άρη να γλιτώνει νέο σοκ και να κάνει το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις