Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βόλος – Άρης: Με Ματέο Γκαρσία οι Θεσσαλονικείς στο Πανθεσσαλικό

Βόλος – Άρης: Με Ματέο Γκαρσία οι Θεσσαλονικείς στο Πανθεσσαλικό

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Άρης θέλει τη νίκη κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για να κάνει αποφασιστικό βήμα εξόδου στην Ευρώπη, με τον Τόλη Τερζή να υπολογίζει στον Ματέο Γκαρσία.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρουπ, Μπράμπετς και Μάνου Γκαρθία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. (23/04), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec, Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

* O Γιώργος Καραϊσαρίδης προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις