Αθλητικά

Βόλος: «Δεν δεχόμαστε τη συγγνώμη του Σούντγκρεν, εμείς είμαστε Έλληνες και περήφανοι, όχι Σουηδοί»

Η απάντηση της ΠΑΕ Βόλος στην... αναδίπλωση του Σούντγκρεν

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν προκάλεσε σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις δηλώσεις του περί στημένων παιχνιδιών στα πλέι άουτ της Super League, ωστόσο ζήτησε τελικά συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. Η συγγνώμη του δεν έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ Βόλος.

Με νέα δήλωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, ο Γιώργος Σπυριδόπουλος, σημειώνει ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του Ντάνιελ Σούντγκρεν και πως θα περιμένει την ελληνική δικαιοσύνη να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

«Επειτα από το θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, λάβαμε μέσω email μία δημόσια συγγνώμη από τον πρώην ποδοσφαιριστή μας, Ντάνιελ Σούντγκρεν.


Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, δηλώνω ότι δεν δεχόμαστε τη συγγνώμη του. Αντίθετα θα συνεργαστούμε με την Ελληνική Δικαιοσύνη, με την ελπίδα ότι θα διαλευκανθεί πλήρως το όλο θέμα, ώστε να μάθουμε και εμείς αλλά και όλη η φίλαθλη Ελλάδα για ποιο σκοπό και από που ορμώμενος, επιχείρησε να συκοφαντήσει την ομάδα του Βόλου.

Κλείνοντας θα ήθελα προσωπικά να στείλω ένα μήνυμα στον Σούντγκρεν: Εμείς είμαστε Ελληνες και περήφανοι, Δεν είμαστε… Σουηδοί».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα