Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βόλος – Ιωνικός 2-0: Εύκολη νίκη για τους Βολιώτες επί του «ουραγού» στη Super League 1

Βόλος – Ιωνικός 2-0: Εύκολη νίκη για τους Βολιώτες επί του «ουραγού» στη Super League 1
ΦΩΤΟ intime

Ο Βόλος ήταν ανώτερος από τον Ιωνικό και πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0 στην πέμπτη αγωνιστική της Super League 1, ανεβαίνοντας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Με ένα γρήγορο γκολ του Οζέγκοβιτς στο 15′ και ένα δεύτερο του Λούνα στο 54′, ο Βόλος πήρε τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν και έφθασε τους 8 βαθμούς, την ώρα που ο Ιωνικός παρέμεινε στην τελευταία θέση, με μόλις ένα βαθμό.

Το παιχνίδι

Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Άλχο και Μεθκίδα, πριν ανοίξει το σκορ στο 15. Από μπαλιά του Λούνα στον κενό χώρο, ο Μεθκίδα γύρισε στον Οζέγκοβιτς και αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να απαντήσει στη συνέχεια και είχε δοκάρι σε σουτ του Μίλο, ενώ είδε το γκολ του Μύγα στη συνέχεια να ακυρώνεται ως οφσάιντ μέσω του VAR.

Οι Βολιώτες είχαν έτσι την ευκαιρία να “καθαρίσουν” το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λούνα να κάνει ένα άψογο διαγώνιο σουτ στο 54′ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στην αναμέτρηση.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με τον Βόλο να πανηγυρίζει τη νίκη και να… βουλιάζει ακόμη περισσότερο τον Ιωνικό στη βαθμολογία της Super League 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις