Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος – Κηφισιά 4-1: Νίκη παραμονής στην Super League για τους γηπεδούχους

Βόλος – Κηφισιά 4-1: Νίκη παραμονής στην Super League για τους γηπεδούχους

Ο Βόλος συνέτριψε με 4-1 την Κηφισιά για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με τους γηπεδούχους να κάνουν αποφασιστικό βήμα παραμονής στην «μεγάλη» κατηγορία.

Ο Βόλος ήταν ο νικητής του ντέρμπι παραμονής απέναντι στην Κηφισιά, με την ομάδα της Μαγνησίας να επικρατεί 4-1 και να φτάνει τους 25 πόντους, τρεις περισσότερους από τον Αθηναϊκό σύλλογο.

Το σκορ για τους γηπεδούχους «άνοιξε» στο 3΄ ο Κόμπα, με τον Μάνουελ Γκαρσία στο 11΄να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του.

Στο 33΄η Κηφισιά μείωσε χάρη στο τέρμα του Οζέγκοβιτς, ωστόσο ο Βόλος «έκοψε» τον αέρα των φιλοξενούμενων, καθώς στο 45+2 ο Γκαρσία με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στην επανάληψη παρά την προσπάθεια της Κηφισιάς, ο Βόλος ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, καθώς στο 85΄ο Μωραϊτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο τερματοφύλακας του Βόλου Κόβατς, απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν με ένα βαρύ σκορ και να ξανά βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 22 πόντους.

Από την πλευρά του ο Βόλος πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, το οποίο του έδωσε την δυνατότητα να ανέβει στην βαθμολογία, φτάνοντας του 25 πόντους, ένα περισσότερο από τον Παναιτωλικό και τρεις από την αποψινή του αντίπαλο.

Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3′ Τρουιγέ), Ντε Καμπς, Κόμπα (72′ Μπερτόλιο), Ασενούν, Γκαρσία (82′ Μωραΐτης)
Κηφισιά (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς (79′ Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64΄Σολόα), Σναϊντερλάν (46′ Πρίτσας), Κρισιούμα, Μενέντες (46′ Τετέι), Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις