Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος – Λάρισα: “Αυτοκτόνησε” η ΑΕΛ στο ντέρμπι της Θεσσαλίας (videos)

Βόλος – Λάρισα: “Αυτοκτόνησε” η ΑΕΛ στο ντέρμπι της Θεσσαλίας (videos)
ΦΩΤΟ intime

Η Λάρισα προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από “δώρο” του Βόλου και βρέθηκε ακόμα και κόντρα σε 9 παίκτες, αλλά δεν κατάφερε να “κρατήσει” τη νίκη κι έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στο θεσσαλικό ντέρμπι.

Σε ένα ματς με σημαντικές ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές, το σκορ άνοιξε χάρη σε ένα τραγικό λάθος του Γκαραβέλη, που οδήγησε σε πέναλτι κι αποβολή του Μήτογλου.

Η ΑΕΛ πήρε έτσι το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πινάκα στο 51′ κι ενώ νωρίτερα της είχε ακυρωθεί και γκολ του Μιλιοσάβλιεβιτς μέσω VAR. Ο Βόλος αντέδρασε όμως ακόμη και με παίκτη λιγότερο, ισοφαρίζοντας με τον Δουβίκα από ασίστ του Ουάρντα.

Οι Βολιώτες έμειναν αμέσως μετά και με 9 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Ριένστρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά οι “βυσσινί” δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση κι έμειναν στην ισοπαλία, αγνοώντας ακόμη τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – ΑΕΛ

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης(69′ Μπαρτόλο, 88′ Κιάκος)), Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μαρτίνες(69′ Γκουαροτσένα), Ουάρντα, Περέα(46′ Τσοκάνης), Δουβίκας(88′ Δημόπουλος)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Φιλίπ(81′ Μαϊδανός), Σπαρβ, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς(63′ Ντουρμισάι), Πλατέλλας(63′ Σεσέροβιτς), Πινακάς(81′ Τόρζε)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις