Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος – Ολυμπιακός: Ο Χασάν έκανε στην άκρη για να «περάσει» (video)

Βόλος – Ολυμπιακός: Ο Χασάν έκανε στην άκρη για να «περάσει» (video)
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Superleague, επικρατώντας εκτός έδρας του Βόλου με 2-1. Με on field review εγκρίθηκε το νικητήριο γκολ του Εμβιλά (81’), με τον Πορτογάλο διαιτητή να βλέπει πως ο Χασάν –από θέση οφσάιντ- δεν επηρέασε τη φάση, κάνοντας… στην άκρη. Αποχώρησε τραυματίας ο Σεμέδο.

Χωρίς να «λάμψει» και παίζοντας με τους βασικούς του παίκτες, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στην έδρα του Βόλου, αλλά πέρασε με 2-1 από το Πανθεσσαλικό, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Superleague μετά από δυο αγωνιστικές.

Με τη νίκη αυτή, η… κουρασμένη ομάδα του Μαρτίνς βρίσκεται πλέον στο +14 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Άρη. Μεγάλη εμφάνιση από τον Εμβιλά για τους Πειραιώτες. Ο Γάλλος δεν σταμάτησε να τρέχει και να μαρκάρει, ενώ πέτυχε και το νικητήριο γκολ, με τον Χασάν να έχει.. συμμετοχή, κάνοντας στην άκρη (από θέση οφσάιντ) για να περάσει η μπάλα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός βρήκε με το ξεκίνημα του αγώνα αυτό που έψαχνε, ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο 4’ ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι όμως έφεραν το ματς στα ίσα με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Για μια ακόμα φορά, οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν γκολ από στατική φάση, με τον Γκρίλο να παίρνει την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και να νικά τον Σα για το 1-1.

Η ομάδα του Μαρτίνς προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, με τον Μπρουμά να παίρνει πάνω του αρκετές προσπάθειες (στηρίχθηκε και από τον λαλά). Η ομάδα της Μαγνησίας όμως άσκησε υποδειγματικό πρέσινγκ στο χώρο του κέντρου.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε για το γκολ. Στο 36’ όμως ο Σεμέδο έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έκανε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στο ματς τον Παπασταθόπουλο (για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου έκαναν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις).

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς στην επανάληψη, με τον Βόλο πάντως να μην οπισθοχωρεί και να προσπαθεί να… φανεί επιθετικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τον Χασάν, σε μια προσπάθεια να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή. Στο 61’ οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν με τον Ελ Αραμπί, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ του Φορτούνη στην αρχή της φάσης.

Τελικά, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 81’ στο γκολ της νίκης, με… onfield review. Από λάθος πλασέ του Παπασταθόπουλο, ο Εμβιλά έπιασε το πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή και ο Χασάν –από θέση οφσάιντ- έκανε στην άκρη για να περάσει η μπάλα και να καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα. Ο επόπτης έδωσε οφσάιντ, αλλά τελικά ο Πορτογάλος διαιτητής, Βερίσιμο, τσέκαρε ο ίδιος τη φάση και… ενέκρινε το 1-2, θεωρώντας πως ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε στην άκρη για να μην επηρεάσει τη φάση.

Ο Βόλος βγήκε μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 90+3’ ο Μπα έκανε σωτήριο τάκλιν στον Μπουένο, σώζοντας τους φιλοξενούμενους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις