Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Νίκη με Μωραϊτη για τους Θεσσαλούς

Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Νίκη με Μωραϊτη για τους Θεσσαλούς
ΦΩΤΟ eurokinissi

O Βόλος κέρδισε 1-0 τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική στην Super League, με τον Παναγιώτη Μωραϊτη να σημειώνει το γκολ που έκρινε τον αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 54ο λεπτό.

Ο Βόλος που «καιγόταν» για νίκη, κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο στη «μάχη» που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Super League, με το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ να κερδίζει στο «Πανθεσσαλικό» 1-0 τον Πανσερραϊκό, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Παναγιώτη Μωραϊτη.

Οι Βολιώτες με αυτή τους τη νίκη έφτασαν τους 10 βαθμούς, έχοντας τρεις πόντους λιγότερους από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος διανύει περίοδο έντονου ντεφορμαρίσματος, με μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια. 

Ο αγώνας μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του, με τους προπονητές των δυο ομάδων να θέλουν πρώτα να αμυνθούν και στη συνέχεια να γίνουν απειλητικοί. 

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε δίχως τέρματα, με το αποτέλεσμα να είναι 0-0. Στην επανάληψη η εικόνα των ποδοσφαιριστών του Βόλου και του Πανσερραϊκού δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στην ουσία η αναμέτρηση καθορίστηκε από μια φάση.

Στο 51ο λεπτό ο Τσοκάνης έκανε ένα δυνατό σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Ουεντραόγκο και τον Αριστείδη Βάτσιο να καταλογίζει τελικά το πέναλτι μετά από εξέταση στο VAR.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο σέντερ φορ των γηπεδούχων Παναγιώτη Μωραϊτης, με τον Έλληνα επιθετικό να ευστοχεί και να κάνει το 1-0.

Αυτό το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τον Βόλο να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον «ξεκολλούν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (Γκλάβτσιτς 20′), Κόμπα (Τρουϊγιέ (90+3′), Κίτσος (Μαχαίρας 46′, Μύγας 62′), Ντέλετιτς (Ασλανίδης 90+2′), Μωραΐτης.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης (Ντάνκερλουϊ 90+5′), Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος (Μπαΐροβιτς 90+5′), Μορέιρα (Σοφιανός 59′), Τομάς (Χατζηστραβός 59′), Άλεξιτς, Μασαρίποφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις