Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Με Κωνσταντέλια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Με Κωνσταντέλια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε τον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά δεν είχε κανένα πρόβλημα να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στον Βόλο και να πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα.

Σε ακόμα ένα φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, έλαμψε το άστρο του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ με απίθανη προσωπική ενέργεια στο πρώτο μέρος, ενώ ο Σβαμπ στο 73′ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο Βόλος δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι δίχως αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει άνετα στην πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63′ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71′ Λούνα), Τρουιγέ (81′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (63′ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46′ Μωραίτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ (71′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81′ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71′ Τάισον), Μπράντον (79′ Τζίμας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις