Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βόμβα” Κούγια! Αποχωρεί από την ΑΕΛ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΑΕΛ. Απηύθυνε ανοίχτη πρόσκληση σε όποιον θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ.

Μετά τον αγώνα εμφανώς απογοητευμένος δήλωσε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ. Αλλωστε αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους της ομάδας…

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όσο αυτός είναι στην ΑΕΛ, ο Σάκης Τσιώλης δεν θα αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή.

Πρόσθεσε δε πως όποιος επενδυτής ενδιαφερθεί ν’ αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, θα παραλάβει ένα σύλλογο χωρίς χρέη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ:

«Είναι απόλυτη απόφασή μου, στο τέλος της σεζόν, όποιος θέλει να πάρει τις μετοχές μου, το 90% δηλαδή των μετοχών της ΑΕΛ, και χωρίς χρέος, να χτυπήσει την πόρτα. Όμως, μέχρι τότε, όσοι είμαστε στο περιβάλλον της ΑΕΛ, διοίκηση, προπονητές, γυμναστές, οπαδοί, θα είμαστε μια γροθιά, αρχής γενομένης με τον αγώνα του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Δεν έχουμε καμία σχέση με τις ανταγωνίστριες ομάδες, όυτε στις υποδομές, ούτε στην ιστορία, ούτε στην οργάνωση. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα τερματίσει μεταξύ της όγδοης και ενδέκατης θέσης. Θα κάνω τα πάντα για να υπάρχει ηρεμία. Οποιοσδήποτε μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρα των οπαδών και να τους ενώσει, από εμένα είναι ευπρόσδεκτος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που όλο αυτό το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου εδώ, κατάλαβαν τι είχα στο μυαλό μου για την ΑΕΛ. Δε με ενδιαφέρει πώς θα πάρω περισσότερα χρήματα. Δε θα δώσω την ομάδα ούτε σε Ισπανούς, ούτε σε νταραβεριτζήδες, ούτε σε Κινέζους. Με ενδιαφέρει μόνο η εξασφάλιση του μέλλοντος αυτής της ιστορικής ομάδας. Η σημερινή εικόνα δεν μπορεί να ακυρώσει καμία προσπάθεια. Θα δουν όλοι την πραγματική ΑΕΛ το Σάββατο».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε