“Βόμβα” Πανόπουλου – “Αποχωρώ άμεσα από την Ξάνθη αλλά δεν την δίνω σε λαμόγια”

ΦΩΤΟ twitter

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος ανακοίνωσε πως αποχωρεί άμεσα από τα διοικητικά της ακριτικής ομάδας, θέτοντας την ΠΑΕ προς πώληση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του διοικητικού ηγέτη της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ, διασφαλίζοντας όμως πως αυτή δεν θα καταλήξει σε κάποιον ευκαιριακό αγοραστή ή “λαμόγιο” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 

“Ανακοινώνω ότι αποχωρώ άμεσα από την ΠΑΕ Ξάνθη. Είναι μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη. Μέχρι τις 14 Αυγούστου θα έχει γίνει αυτό, ώστε η εταιρεία μου να εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει μέχρι το τελευταίο ευρώ, για να κλείσε ιτο κεφάλαιο αυτό με συνέπεια και σεβασμό προς όλους τους εργαζόμενους και τους τρίτους. Δεύτερον, να δώσουμε την ευκαιρία σε οποιονδήποτε επενδυτή ή γκρουπ θέλει να αγοράσει την ομάδα, μία ομάδα που θα παραλάβει με πάγια περιουσιακά στοιχεία ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένα αθλητικό κέντρο, με μηδενικούς δανεισμούς και υποχρεώσεις προς τρίτους. Δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιοδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο να την εκμεταλλευτεί με στόχο άλλα ανταλλάγματα, για να την οδηγήσει στην εξαθλίωση, όπως συνέβη σε άλλα παραδείγματα. Θα την κλείσω τίμια, σωστά και ηθικά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Πανόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

“Βόμβες” από Απόλλωνα Λάρισας – Ανακοίνωσε Γλύκο, ακολουθεί ο Αθανασιάδης

“Βόμβες” από Απόλλωνα Λάρισας – Ανακοίνωσε Γλύκο, ακολουθεί ο Αθανασιάδης

Ο Απόλλωνας Λάρισας εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι, προχωρώντας σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες για τα δεδομένα της Superleague 2. Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε την ... Διαβάστε περισσότερα