Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βομβάρδισε” τη Λίβερπουλ η Άρσεναλ! “Τριάρα” η Γιουνάιτεντ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους στην Πρέμιερ Λιγκ πήραν οι “κανονιέρηδες”, επικρατώντας της Λίβερπουλ με 4-1 μέσα “Έμιρεϊτς”, κάνοντας έτσι σπουδαίο… βήμα προς το Champions League της νέας περιόδου – Μακριά από την τετράδα έμειναν οι “κόκκινοι” – Φουλ για τα… αστέρι η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ

Με τρία γκολ στα τελευταία οκτώ λεπτά του πρώτου μέρους η Άρσεναλ συνέχισε τη νικηφόρο της πορεία στην Premier League με το 4-1 στο Έμιρειτς επί της Λίβερπουλ.

Οι… κανονιές της Άρσεναλ έπεσαν μαζεμένες προς το τέλος του πρώτου μέρους. η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκε στο 37’ με την εντυπωσιακή ενέργεια και του σουτ του Μπεγιερίν.

Τρία λεπτά αργότερα, μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Οζίλ ανέβασε το δείκτη του σκορ 2-0 για τους Λονδρέζους, που ευτύχησαν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου , αυτή τη φορά με το σουτ του Σάντσεζ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 74’, όταν ο Στέρλινγκ ανατράπηκε από τον Μπεγερίν και ο Χέντερσον ευστόχησε από τη βούλα του πέναλτι.

Στο 84’ η Λίβερπουλ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη (η πρώτη στο 49’) κίτρινη κάρτα ο Καν. Η Άρσεναλ πίεσε στο τέλος, στο 90’ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Καθόρλα και στο 90’+1 ο Ζιρού πέτυχε το 4-1…

Άξιο αναφοράς, πως τα τρία τέρματα που δέχθηκαν οι “κόκκινοι” στο πρώτο ημίχρονο είχαν να το… βιώσουν από τον Σεπτέμβριο του 1999, όταν τη θέση της Άρσεναλ τότε είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να πούμε ακόμα πως οπαδοί της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκαν στο Έμιρειτς για τις πολύ υψηλές εισιτηρίων στα παιχνίδια της Πρέμιερσιπ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα και μετά την 5η συνεχόμενη νίκη της δείχνει πως δεν πρόκειται να χάσει θέση στην 4άδα. Δύο γκολ πέτυχε ο Αντέρ Ερέρα και μία γκολάρα ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ η ομάδα του Λουί φαν Χάαλ άφησε 8 βαθμούς πίσω της την Λίβερπουλ, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για έξοδο στο Champions League.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 4-1 (37′ Μπεγιερίν, 40′ Μεσούτ Εζίλ, 45′ Αλέξις Σάντσες, 91′ Ζιρού / 76′ πέν. Χέντερσον)
Έβερτον – Σαουθάμπτον 1-0 (16′ Τζαγκιέλκα)
Λέστερ – Γουέστ Χαμ 2-1 (12′ Καμπιάσο, 86′ Κινγκ / 32′ Κουγιατέ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-1 (43′ και 92′ Αντέρ Ερέρα, 79′ Ρούνεϊ / 80′ Μπεντέκ)
Σουόνσι – Χαλ 3-1 (18′ Κι Σουνγκ-Γιόνγκ, 37′ και 90′ Γκομίς / 50′ ΜακΣέιν)
Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ 1-4 (58′ Ανιτσέμπε / 15′ Βάργκας, 37′ Όστιν, 43′ Ζαμόρα, 95′ Μπάρτον)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε