Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Βόμβες” από Απόλλωνα Λάρισας – Ανακοίνωσε Γλύκο, ακολουθεί ο Αθανασιάδης

Γλύκος

Ο Απόλλωνας Λάρισας εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι, προχωρώντας σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες για τα δεδομένα της Superleague 2.

Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γλύκου, ενώ τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει και την προσθήκη του Στέφανου Αθανασιάδη.

Η ανακοίνωση για Γλύκο:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκου.

 
Ο πολύπειρος γκολκίπερ είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια που κάνουμε στον Απόλλωνα φέτος για μια όσο πιο αξιοπρεπή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2 και στην επίτευξη των στόχων μας.

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1986 και φυσικά η ποδοσφαιρική του πορεία, συνδυάστηκε εκτός από το ταλέντο του και από τον εξαίρετο χαρακτήρα του.

Ο Γλύκος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, πιστεύοντας ότι θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό τον Απόλλωνα.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην “κυανόλευκη” οικογένεια και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε μαζί όλα όσα ονειρευόμαστε». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις