Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Βόμβες” Σούντγκρεν: “Ο Άρης πληρώνει μόνο όσους παίζουν, ο προπονητής δεν μου μιλάει”

“Βόμβες” Σούντγκρεν: “Ο Άρης πληρώνει μόνο όσους παίζουν, ο προπονητής δεν μου μιλάει”
ΦΩΤΟ Intime

Την δυσαρέσκειά του για όσα βιώνει στον Άρη έκανε γνωστή ο Σουηδός άσος της ομάδας, Ντάνιελ Σούντγκρεν, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο αμυντικός του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, εμφανίστηκε βαθιά απογοητευμένος από το πως εξελίσσεται η καριέρα του στους “κίτρινους”.

Ο Σουηδός παίκτης, μιλώντας στο “FotbollDirekt”, ευχήθηκε να μπορούσε να επιστρέψει στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, δεν του μιλάει καν, ενώ αναφέρθηκε σε προβληματική λογική της ομάδας όσον αφορά τις πληρωμές των παικτών.

“Μου λείπει πολύ η ΑΙΚ και το σουηδικό ποδόσφαιρο. Αν είχα τον μισθό που έχω εδώ, δεν θα πήγαινα πουθενά. Εκεί απολάμβανα περισσότερο το παιχνίδι. Μπαίνω καμιά φορά και παρακολουθώ παιχνίδια της διετίας 2016-18 και τα νοσταλγώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σούντγκρεν. Και συνέχισε:

“Δεν τα πάω καθόλου καλά με τον προπονητή. Και δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την απόδοση ή την προσωπικότητά μου. Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον, γιατί δεν μου μιλάει. Η κατάσταση είναι εκνευριστική”, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στο θέμα των πληρωμών λέγοντας: “Είναι πρόβλημα εδώ και καιρό. Εδώ δεν είναι όπως στη Σουηδία, όπου ο μισθός μπαίνει στις 00:01 την 25η του μηνός. Εδώ προέχει να πληρωθούν οι παίκτες που παίζουν και όποιος δεν παίζει μπορεί να αγνοηθεί”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις