Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βοσνία – Ελλάδα: Προκλητικός Μπαζντάρεβιτς! “Οι Έλληνες παίζουν βρώμικα”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς φαίνεται ότι είδε άλλο παιχνίδι. Ο προπονητής της Βοσνίας έκανε λόγο για βρώμικο Έλληνες παίκτες και διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του.

“Ξέραμε ότι οι Έλληνες παίζουν δυνατά για να μη πω βρώμικα. Δύο παίκτες μας είναι στο νοσοκομείο. Έπρεπε να διασπάσουμε την άμυνα τους, αλλά δεν το καταφέραμε. Μας έλειψε η τελική ενέργεια, αν και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες. Ούτε ο διαιτητής ήταν νορμάλ. Έπρεπε να δώσει τουλάχιστον ένα πέναλτι που θα ήταν αρκετό για να κερδίσουμε”, δήλωσε ο Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος δενα αναφέρθηκε καθόλου στα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το βαθμό που απέσπασε η Εθνική Ομάδα στη Ζένιτσα από την Βοσνία παρουσιάστηκε από την πλευρά του ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός, πάντως, επισήμανε ότι με βάση την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα θα μπορούσε να φύγει και με το “διπλό”.

“Είμαι ευχαριστημένος που πετύχαμε τον πρώτο ματς στόχο, ο οποίος ήταν να μην χάσουμε. Μπορώ να πω πως νιώθουμε άτυχοι λόγω της ευκαιρίας του Μάνταλου στο 82′, όμως απ’ την άλλη είμαστε και τυχεροί αφού και οι Βόσνιοι είχαν κι αυτοί κάποιες ευκαιρίες στο φινάλε”, τόνισε αρχικά ο Σκίμπε, ο οποίος θεωρεί ότι το “κλειδί της επιτυχίας” ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της “γαλανόλευκης”: “Έπαιξαν φοβερά οι Σωκράτης και Μανωλάς αλλά και οι μέσοι μας με τον Ζέκα που ήταν άψογος, αφού εξουδετέρωσαν το παιχνίδι του Πιάνιτς”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε