Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: Μία νίκη από το τρεμπλ η ομάδα του Πειραιά

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: Μία νίκη από το τρεμπλ η ομάδα του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Βουλιαγμένης με 11-9 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος του πόλο γυναικών.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε το 2-0 και χρειάζεται πλέον μία νίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του όγδοου σερί τίτλου, αλλά και να γράψει ιστορία, αφού θα ολοκληρώσει ένα ανεπανάληπτο τρεμπλ, έχοντας ήδη κατακτήσει το κύπελλο και το Champions League. 

Ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (30/5, 18:30).

Όσον αφορά τον δεύτερο τελικό, η Βουλιαγμένη μπήκε με ενθουσιασμό και κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1, 4-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου), το οποίο κράτησε μέχρι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (7-5).

Για άλλη μία φορά, όμως, η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έδειξε ότι υπερέχει σε φυσική κατάσταση και σε βάθος πάγκου και ανέτρεψε την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός με ένα σερί 3-0 πήρε το προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο και στο τελευταίο ξέφυγε 11-8, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 1-3, 1-2

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη, Νίνου 3, Μ. Πάτρα 2, Κώτσια 2, Β. Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα, Ειρ. Πάτρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Μαργ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 3, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις