Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βουρκωμένος ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Βουρκωμένος ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη λαμπρή μπασκετική καριέρα του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, σήκωσε την κούπα κι αποσύρθηκε από τη δράση.

Συγκλονιστικές στιγμές στο ΣΕΦ μετά το τέλος του τρίτου τελικού της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας κι επέστρεψαν στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ ύστερα από 6 χρόνια, ωστόσο τα βλέμματα ήταν όλα στραμμένα στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ανακοίνωσε το φινάλε της σπουδαίας καριέρας του.

Μετά το φινάλε του αγώνα, οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (σ.σ. και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι) μπήκαν στο παρκέ για την απονομή φορώντας τα μπλουζάκια του πρωταθλήματος, τα οποία στο πίσω μέρος είχαν το Νο15 και το όνομα του Πρίντεζη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε στη συνέχεια το μικρόφωνο και μίλησε με λόγια καρδιάς στον κόσμο του Ολυμπιακού. 

Στο μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ».

Λίγο μετά το μήνυμά του προς τον κόσμο των Πειραιωτών ο αρχηγός της ομάδας «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του, ενώ ο Κώστας Σλούκας πήρε το μικρόφωνο και τον αποθέωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις