Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βούκοβιτς: «Εξαιρετική ευκαιρία για ‘μένα ο Ολυμπιακός»

Βούκοβιτς: «Εξαιρετική ευκαιρία για ‘μένα ο Ολυμπιακός»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Γιάγκος Βούκοβιτς, καθώς η Κόνιασπορ επιβεβαίωσε ότι ο Σέρβος αμυντικός συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.

«Ευχαριστούμε τον Γιάγκος Βούκοβιτς για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε να πετύχει στη νέα του ομάδα», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Κόνιασπορ, ενώ και ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις.

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό επειδή είναι εξαιρετική ευκαιρία για την καριέρα μου. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League εκεί. Θα είμαι κοντά στο σπίτι μου και θα έχω την ευκαιρία να φορέσω ξανά ερυθρόλευκα. Είναι καθαρά δική μου επιλογή το να φύγω από την ομάδα και δεν πρόκειται για επιθυμία του συλλόγου», ανέφερε αρχικά.  Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπήρξε θέμα με τη Φενέρμπαχτσε ανέφερε: «Πρώτη φορά το ακούω, δεν μίλησα ποτέ με την Φενέρμπαχτσε. Δεν υπήρξε τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν δεν υπήρχε ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί μας δεν θα είχα την ευκαιρία να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τη στήριξη. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμένα το να φύγω από την Κόνιασπορ. Επειδή αγαπάω τον σύλλογο. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια εδώ. Πρόκειται για μια στιγμή συναισθηματικά φορτισμένη για εμένα. Ήρθε η ώρα να φύγουμε εγώ και η οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Κόνιασπορ και την πόλη για τη στήριξη σε εμένα. 

Ξεχωριστά ευχαριστώ θέλω να δώσω σε όλο τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα μπορούσα να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και θέλω να τους πω ότι θα μου λείψουν. Τα παιδιά μου ήταν στενοχωρημένα μετά την απόφασή μου, αλλά όταν τους εξήγησα το πώς έχει η κατάσταση, κατανόησαν την απόφασή μου. Ίσως ο γιος μου να παίξει μια ημέρα στην Κόνιασπορ. Ελπίζω να κρατήσουν το νούμερο 26 για τον γιο μου». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε